Právní úprava uzavírání pojistných smluv a jejich ukončování - Šťastná, Vendula; Gruber, Petr, 1948-; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Obsahem této bakalářské práce je problematika uzavírání a ukončování pojistných smluv. Cílem této práce je rozebrat tuto problematiku a zorientovat se v ní. V úvodní části je rozebrán vývoj právní úpravy uzavírání pojistných smluv v českých zemích. V další části jsou vysvětleny důležité pojistné pojmy. Třetí část obsahuje postup uzavírání pojistných smluv a v poslední části jsou vysvětleny různé druhy ukončování pojistných smluv.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses