Dotace pro zemědělce z EU - Šípová, Aneta; Švarc, Zbyněk, 1950-; Říčka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na oblast získávání dotací z Evropské unie pro české zemědělce. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V jednotlivých kapitolách teoretické části je práce věnována společné zemědělské politice EU, jejímu financování a řízení. Dále se práce zaměřuje na programové dokumenty a na Kontrolu podmíněnosti. V závěru teoretické části se nachází přehled dotací, které je možné čerpat do oblasti zemědělství. Praktická část práce se zabývá aplikací vhodného dotačního opatření na konkrétní firmu a její projekt.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses