Zhodnocení programu „Národní IPO“ v Kazachstánu - Utepbergenov, Dulat (2012)
Tato bakalářská práce popisuje Program "Národní IPO" v Kazachstánu. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část obsahuje obecní přehled infrastruktury kapitálového trhu Kazachstánu. Druhá část bakalářské práce je věnována srovnání Kazachstánské burzy cenných papírů KASE s jinými burzami v regionu. Toto srovnání je provedeno pomocí makroekonomických ukazatelů, burzovních ukazatelů a z pohledu historického vývoje jednotlivých institucí. Třetí část obsahuje podrobný popis realizace Programu včetně nezbytných právních reforem. Čtvrtá část se zaměřuje na indikátory úspěšné realizaci Programu, předpoklady a možná rizika spojené s tímto Programem. V závěru práce je reprezentováno celkové zhodnocení a postoj autora k Programu.