Zhodnocení programu „Národní IPO“ v Kazachstánu - Utepbergenov, Dulat; Marek, Petr; Amonov, Kholnazar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce popisuje Program "Národní IPO" v Kazachstánu. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část obsahuje obecní přehled infrastruktury kapitálového trhu Kazachstánu. Druhá část bakalářské práce je věnována srovnání Kazachstánské burzy cenných papírů KASE s jinými burzami v regionu. Toto srovnání je provedeno pomocí makroekonomických ukazatelů, burzovních ukazatelů a z pohledu historického vývoje jednotlivých institucí. Třetí část obsahuje podrobný popis realizace Programu včetně nezbytných právních reforem. Čtvrtá část se zaměřuje na indikátory úspěšné realizaci Programu, předpoklady a možná rizika spojené s tímto Programem. V závěru práce je reprezentováno celkové zhodnocení a postoj autora k Programu.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses