Finanční analýza podniku Lyckeby culinar, a.s. - Murzakanov, Ruslan; Vávrová, Hana, 1970-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem následující bakalářské práce je zhodnotit celkové finanční zdraví společnosti Lyckeby Culinar, a.s., posoudit finanční ukazatele od roku 2006 do roku 2010, analyzovat vztahy mezi ukazateli, poskytnout možné varianty vývoje v budoucnosti. Situace v podniku bude hodnocena na základě jednotlivých nástrojů finanční analýzy, včetně poměrových a absolutních ukazatelů, bankrotních a bonitních modelů, zlatých bilančních pravidel atd.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses