Pojištění výstav a veletrhů ve vybraných pojišťovnách na českém pojistném trhu - Kočová, Tereza; Gruber, Petr, 1948-; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce je zaměřena na pojištění výstav a veletrhů na českém pojistném trhu. V první části je obecně vymezen význam pojištění a jeho výhody. Druhá kapitola popisuje historii pojišťovnictví na českém území. Zahrnuje postupný vývoj a vznik pojišťoven prakticky až po současnost. Obsahem další části je charakteristika pojištění výstav a veletrhů. Za důležitou součást této kapitoly jsou považovány faktory ovlivňující výši pojistného. Poslední část je věnována konkrétnímu pojištění výstavy Home decor. Následně jsou vyhodnoceny a okomentovány nabídky od jednotlivých oslovených pojišťoven.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses