Úvěrová analýza - Plachý, Daniel; Coufal, Libor; Kuklik, Robert G.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá úvěrovou analýzou, jejíž důležitost v současnosti roste v důsledku nestability finančních trhů. Cílem práce je zjistit, jakým způsobem probíhají úvěrové analýzy různých subjektů a pomocí konkrétních metod zanalyzovat situaci vybraného maloobchodního podniku. V obecné části je popsán úvěrový proces se zaměřením na úvěrovou analýzu, tak jak ho podává dostupná literatura. Na základě poznatků z teorie je následně provedená úvěrová analýza, která je obsahem aplikační části. Výsledky jsou v závěru detailně vysvětlené a odůvodněné.
Vedoucí práce: Libor Coufal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses