Penzijní připojištění v ČR – změny v kontextu plánované důchodové reformy - Navrátilová, Veronika; Radová, Jarmila; Burešová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této bakalářské práce je podat podrobný a ucelený obraz o současném systému penzijního připojištění v České republice, jeho základních nedostatcích a změnách, ke kterým dojde na základě plánované důchodové reformy. Součástí práce je i analýza výnosnosti penzijního připojištění, která bere v úvahu nejen změny v oblasti státního příspěvku a daňového zvýhodnění, ale také odhadované změny ve výši dosahovaného ročního zhodnocení produktu. V závěru práce je pak obsaženo doporučení, pro koho je nový produkt vhodný a jaké jsou jeho hlavní výhody a nevýhody.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses