Hypotéční úvěry a jejich financování - Kadeřábková, Renata (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem hypotečních úvěrů a jejich financování. První část práce je věnována úvodu do problematiky a vymezení důležitých pojmů. Hlavní část práce je následně zaměřena na analýzu faktorů, které by mohly ovlivňovat vývoj trhu s hypotečními úvěry. Celkem je zde rozebráno šest faktorů. Poslední část práce je věnována zdrojům, které banky používají pro financování hypotečních úvěrů. Zde jsem se zaměřila na problematiku hypotečních zástavních listů.