Hypotéční úvěry a jejich financování - Kadeřábková, Renata; Radová, Jarmila; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem hypotečních úvěrů a jejich financování. První část práce je věnována úvodu do problematiky a vymezení důležitých pojmů. Hlavní část práce je následně zaměřena na analýzu faktorů, které by mohly ovlivňovat vývoj trhu s hypotečními úvěry. Celkem je zde rozebráno šest faktorů. Poslední část práce je věnována zdrojům, které banky používají pro financování hypotečních úvěrů. Zde jsem se zaměřila na problematiku hypotečních zástavních listů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses