Optimalizace rozmístění obchodních zástupců a obchodních míst ČMSS - Holaj, Jaroslav (2012)
Stavební spoření je momentálně v útlumu a pravděpodobně již nebude využíváno do takové míry jako v minulých letech. Státní příspěvek klesá a pro lidi přestává být tak zajímavým bankovním produktem. K tomu všemu budou moci nyní prodávat stavební spoření i jiné finanční instituce než jen stavební spořitelny. Proto je třeba mnohem efektivněji využívat potenciál tohoto produktu, který se stále ztenčuje a tato práce tomu má napomoci. Má za cíl do jisté míry odhalit možnosti jednotlivých krajů České republiky a nastínit ideální rozložení obchodních zástupců a míst tak, aby co nejefektivněji využili jejich potenciál. Nepřímo také navrhuje způsob hodnocení obchodních zástupců ČMSS podle efektivity kraje jejich působení.