Plánování projektu Svatomartinské oslavy v Jihlavě - Morkus, Luboš; Flusserová, Lenka; Kořenář, Václav, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Autor: Luboš Morkus Katedra: Katedra ekonometrie Vedoucí práce: Ing. Lenka Flusserová Bakalářská práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je definována základní terminologie řízení projektů, metody síťové analýzy, jako jsou metoda CPM, MPM a PERT analýza. V této části práce je také popsán program MS Project 2010, ve kterém je zpracována také praktická část této práce. Hlavním cílem bakalářské práce je naplánování projektu Svatomartinské oslavy v Jihlavě. Praktická část obsahuje všechny potřebné analýzy, jako jsou seznam činností, časová analýza, analýza rizika, kritická cesta, seznam zdrojů, výsledek projektu a finanční zhodnocení projektu.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses