Finanční analýza společnosti FC Baník Ostrava, a.s. - Pernica, Karel; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Finanční analýza nabízí podrobný obrázek o hospodářské a finanční situaci podniku. Cílem této bakalářské práce je její aplikace na fotbalový klub FC Baník Ostrava, a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První, teoretická, se věnuje popisu předmětu finanční analýzy, jejím uživatelům, zdrojům informací a objasnění použitých metod a technik. Druhá, praktická část, převádí tyto poznatky do praxe, zabývá se rozborem účetních dat a jejich hodnocením. Velmi důležitou částí je potom v případě fotbalového prostředí také mezipodnikové srovnání. Závěr obsahuje vyhodnocení výsledků praktické části a predikci dalšího vývoje.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses