Analýza současné situace finančního poradenství v ČR - Pařízek, Vojtěch; Gruber, Petr, 1948-; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce "Analýza současné situace finančního poradenství v České republice" analyzuje minulou a současnou situaci oblasti finančního poradenství. Poukazuje na historický vývoj zprostředkovatelských činností a pojišťovnictví jako celku. Jedním z hlavních cílů této práce je zjistit, jak danou problematiku finančního poradenství chápe veřejnost a ověřit, jakým způsobem k ní přistupují drobní klienti. Cílem práce je také prozkoumat pravidla a regulatorní požadavky této problematiky a pokusit se zjistit, zda jsou tyto požadavky kvalitní a správné.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses