Analýza nabídky pojištění odpovědnosti za škody z provozu vozidla v ČR - Janhuba, Martin (2012)
Bakalářská práce se zabývá současnou situací na trhu s pojištěním odpovědnosti z provozu vozidla v České republice. V první části práce popisuje aktuální právní úpravu a činnost České kanceláře pojistitelů. Následně se zabývá jednotlivými nabídkami všech pojišťoven poskytujících tento pojistný produkt. V závěrečné části jsou tyto nabídky rozděleny do skupin dle limitů krytí a v rámci těchto skupin jsou poté také srovnávány.