Analýza nabídky pojištění odpovědnosti za škody z provozu vozidla v ČR - Janhuba, Martin; Trojan, Jaromír; Gruber, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá současnou situací na trhu s pojištěním odpovědnosti z provozu vozidla v České republice. V první části práce popisuje aktuální právní úpravu a činnost České kanceláře pojistitelů. Následně se zabývá jednotlivými nabídkami všech pojišťoven poskytujících tento pojistný produkt. V závěrečné části jsou tyto nabídky rozděleny do skupin dle limitů krytí a v rámci těchto skupin jsou poté také srovnávány.
Vedoucí práce: Jaromír Trojan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses