Plánování projektu profesní růst v multilevelové společnosti - Pražák, Petr; Flusserová, Lenka; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se skládá ze dvou hlavních částí. V první části je popsána historie, základní pojmy a teoretické postupy řízení projektů. Jedna kapitola je věnována hlavním funkcím počítačového programu Microsoft Office Project 2007. S využitím tohoto programu je ve druhé části bakalářské práce vytvořen vlastní projekt. Nejdůležitější metody popsané v teoretické části jsou také aplikovány v projektu. Výsledkem praktické části je přehledná organizace činností podnikatele, jehož snahou je dosáhnout vysoké pracovní pozice ve firmě. Každá z aktivit podnikatele má stanovenou dobu trvání, svého předchůdce i zdroj, který s danou činností souvisí. Proto je dobře měřitelná časová analýza, nákladová analýza i analýza zdrojů. Při vyhodnocení docházíme k tomu, že se dá projekt uplatnit v praxi, i když je pro účely bakalářské práce zjednodušen.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses