Repo obchody - Urdzíková, Veronika; Baran, Jaroslav; Kolman, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalárska práca sa venuje transakcii spätného odkupu a trhu repo, popisuje a vymedzuje obsah a mechanizmus repo operácií a ich úlohu na peňažných trhoch. Hlavným cieľom je analyzovať repo sadzby a objemy repo obchodov na trhoch v Českej republike a Európskej únii, predovšetkým ich zmenu súvisiacu s dopadmi globálnej finančnej kríze a dlhovej kríze v Eurozóne. V závere dochádza k porovnaniu repo sadzieb a vyhodnoteniu dopadu finančných kríz na objem a využitie repo transakcií.
Vedoucí práce: Jaroslav Baran
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses