Postkontraktační chování zadavatelů veřejných zakázek - Marek, Lukáš (2012)
Předmětem bakalářské práce je analýzou postkontraktačního chování zadavatelů veřejných zakázek vybraných zadavatelů na úrovni centrální státní správy a jejich interakce s dodavateli.