Postkontraktační chování zadavatelů veřejných zakázek - Marek, Lukáš; Ochrana, František, 1952-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Předmětem bakalářské práce je analýzou postkontraktačního chování zadavatelů veřejných zakázek vybraných zadavatelů na úrovni centrální státní správy a jejich interakce s dodavateli.
Vedoucí práce: František Ochrana
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses