Operačné riziko a jeho riadenie - Sarvaš, Marcel; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Táto bakalárska práca pojednáva o problematike operačného rizika so zameraním na vybrané problémy. Vysvetľuje základnú terminológiu z oblasti operačného rizika a jeho stručnú históriu. Zahŕňa pomerne rozšírené problémy súčasnosti spojené s danou témou -- pranie špinavých peňazí, insider trading a falšovanie kreditných kariet. Práca sa zaoberá situáciou ich vzniku, priebehu, ochrannými opatreniami voči nim a prináša najznámejšie prípady.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses