Inovace informačního systému veřejné správy - Ženíšek, Jan; Luc, Ladislav; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu informačního systému veřejné správy města Příbrami a jeho inovaci. Práce je rozdělená na dvě části. V první části hodnotím současný stav informačního systému města Příbrami. Přínosem této části je poukázání na slabé stránky a nedostatky informačního systému. V druhé části se zaměřuji na návrh řešení na inovaci informačního systému. Cílem této části je zhodnotit dvě varianty řešení a doporučit jednu variantu. Doporučení je nutné zdůvodnit. Závěr je věnován rekapitulaci výsledných poznatků a jejich vyhodnocení.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses