Bezpečnostní politika ve veřejném sektoru - Liška, Pavel; Veber, Jaromír; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se zabývá oblastí bezpečnosti informací. Pravidla, směr a cíle bezpečnosti informací jsou definovány bezpečnostní politikou, která je hlavním tématem práce. Nejprve jsou vymezeny teoretické pojmy, zákonitosti a obecná fakta této oblasti. Následně je popsán aktuální stav bezpečnosti informací a bezpečnostních politik ve veřejném sektoru, konkrétně ve školních institucích a městských úřadech. Důležitou součástí je vymezení legislativního pohledu na bezpečnostní politiku obou oblastí veřejného sektoru této práce. Stanoveným cílem je určení obecných prvků politik na konkrétních získaných dokumentech, které jsou následně porovnány a určeny společné znaky a rozdíly.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses