Analýza nabídky hypotečních úvěrů v ČR - Čtrnáctová, Monika; Coufal, Libor; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou hypotečního úvěrování v České republice, přičemž hlavní pozornost je zaměřena na komparaci několika hypotečních úvěrů z pohledu klienta. První část práce popisuje základní znaky hypotečních úvěrů, problematiku státní podpory hypotečních úvěrů a proces hypotečního úvěrování. Druhá část práce se věnuje komentování vývoje hypotečního bankovnictví v posledních 20 letech s důrazem na důsledné osvětlení současné situace na trhu. Poslední částí této práce je komparativní analýza několika bankovních produktů, ze kterých je následně vybrána nejlepší možnost financování pro potenciálního klienta.
Vedoucí práce: Libor Coufal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses