Potenciál využití brownfieldů podél vlakových tratí na území hl.m. Prahy - Čermák, Martin; Kouba, Vojtěch, 1983-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá definicí fenoménu brownfields a jeho dělením dle různých kritérií. Dále se věnuje možnostem financování brownfields z veřejných finančních prostředků ČR nebo z fondů Evropské unie. Velká část práce analyzuje rozvojové území drážního brownfieldu na rozhraní pražských Strašnic a Vršovic, jeho historii, dochované stavby, legislativní vztahy k nemovitostem a budoucí rozvoj území.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses