Uplatnění absolventů vysokých škol na trhu práce v České Republice v letech 2007-2011 - Grubnerová, Kateřina; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Szabová, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Práce pojednává o problematice uplatnění absolventů českých veřejných a soukromých vysokých škol v letech 2007-2011. Analýza uplatnitelnosti má ukázat, zda je nezaměstnanost absolventů veřejných vysokých škol nižší, než nezaměstnanost absolventů soukromých vysokých škol. Práce nejprve definuje základní pojmy z oblasti trhu práce a pojmy týkající se vysokých škol, aby potom v praktické části mohlo být toto prostředí přímo analyzováno. Analýza podává také přehled o dalších aspektech, které uplatnění absolventů vysokých škol ovlivňují, kromě již zmíněné vystudované vysoké školy.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses