Koučink jako způsob řízení lidí a jeho využití v projektovém řízení - Kubínek, Josef; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Beneš, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce pojednává o problematice řízení lidí. Cílem této práce je zjistit, zdali je koučink použitelnou metodou pro řízení lidí a v jaké podobě je využitelný pro projektové řízení. Teoretická část pojednává o neefektivitě dnešních přístupů k řízení lidí, o principech projektového řízení a o způsobech řízení projektů. Jedná se o částečné shrnutí přístupů, které jsou aplikovány jak u nás, tak ve světě. Při psaní těchto metod je vycházeno z relevantních tištěných i elektronických zdrojů. Praktická část je zaměřena na shrnutí metody koučování v projektovém řízení. Jedná se o úvahu nad tím, jaké jsou předpoklady pro to, aby bylo možné efektivně koučink provést, a také jaké metody se v dnešní době používají.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses