Daňové aspekty u vybraného podniku - Havlová, Renata (2012)
Bakalářská práce se zabývá daňovými specifiky nastávajícími ve společnosti, která se zabývá ekonomickým a organizačním poradenstvím. Cílem práce je analýza daňového zatížení Vybrané společnosti v roce 2010 a následná optimalizace vybraných problémů. První část se věnuje představení společnosti a základním informacím. V druhé části je uvedena identifikace jednotlivých daní a výpočet daňových zatížení. Závěrečná část se zabývá analýzou a optimalizací vybraných problémů.