Daňové aspekty u vybraného podniku - Havlová, Renata; Vítek, Leoš, 1970-; Bauernöplová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá daňovými specifiky nastávajícími ve společnosti, která se zabývá ekonomickým a organizačním poradenstvím. Cílem práce je analýza daňového zatížení Vybrané společnosti v roce 2010 a následná optimalizace vybraných problémů. První část se věnuje představení společnosti a základním informacím. V druhé části je uvedena identifikace jednotlivých daní a výpočet daňových zatížení. Závěrečná část se zabývá analýzou a optimalizací vybraných problémů.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses