Application Lifecycle Management - porovnání produktů - Jandl, Jiří; Kunstová, Renata, 1962-; Štěpán, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se věnuje systémům pro správu životního cyklu aplikace -- Application Lifecycle Management (ALM). Jejím cílem je popsat nástroj Polarion ALM 2012 a srovnat jeho funkcionalitu s nástroji ALM od společností IBM a HP. Posuzovány jsou základní funkce jednotlivých částí ALM a také podpora spolupráce v týmu, možnost dokumentace procesů, sdílení informací, svoboda uživatelů ve volbě nastavení, způsoby vytváření prvků v systému, možnosti jejich provázání a dohledatelnost změn. Přínosem práce je komentované srovnání funkcionality nástrojů ALM od velkých společností s nástrojem Polarion. První část práce se věnuje popisu platformy ALM v obecné rovině. V druhé části je popsána funkcionalita nástroje Polarion ALM 2012. Ve třetí část je realizováno srovnání nástroje HP ALM 11 a IBM Rational Team Concert Enterprise 3.0 s nástrojem Polarion ALM 2012.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses