Management vojenských historických památek - jejich postavení, využití a financování v Česku - Vomočilová, Eliška; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Tyls, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je popsat ekonomickou situaci muzea Hanička, popsat finanční stránky muzea a navrhnout potenciální řešení problémů. Bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První teoretická a historická popisuje všeobecně čs. opevnění, včetně popisu politické a hospodářské situace ve 30. letech a popisu muzea Hanička. V druhé části je aplikovaná horizontální analýza na výkazy zisků a ztrát a návrhy řešení. V závěru je pak shrnutí daného problému.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses