Analýza webových stránek zdravotnických záchranných služeb - Majer, Patrik; Molnár, Zdeněk, 1939-; Měsíček, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce se zabývá analýzou webových stránek zdravotnických záchranných slu-žeb. U stránek těchto organizací je třeba klást důraz hlavně na přístupnost, protože potenciální návštěvníci mohou mít různé handicapy, které budou podrobně roze-brány. Úkolem této části analýzy je zjistit případné nedostatky webových stránek s ohledem na pravidla přístupnosti. Další částí je optimalizace pro vyhledávače, která kontroluje, zda jsou stránky správně strukturovány s ohledem na vyhledávače a jaké množství odkazů vede na stránky umístěné na dané doméně. Poslední částí analýzy je použitelnost, na které stojí úspěch každých webových stránek. V další části jsou reprezentována data získaná z analýz jednotlivých webových stránek. V poslední krátké části nazvané efektivní webové stránky jsou vyzdvihnuta některá dobrá řešení, která se vyskytovala na analyzovaných webových stránkách.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses