Nástroje pro migraci databázových schémat - Hubík, Petr (2012)
Bakalářská práce se zabývá vyhledáním vhodných nástrojů pro automatizovanou migraci databázových schémat, stanovením hodnotících kritérií těchto nástrojů a jejich testováním. Je provedena rešerše prací zabývajících se podobnými tématy, následována stanovením výběrových kritérií nástrojů a definováním hodnotících kritérií. Tato hodnotící kritéria jsou pak aplikována na vyhledané nástroje a na základě těchto kritérií jsou aplikovány testy funkčnosti. Jsou sepsány doporučení pro nasazení v praxi pro nejlépe ohodnocený nástroj a tato doporučení ověřena na případové studii.