Nástroje pro migraci databázových schémat - Hubík, Petr; Chlapek, Dušan; Tomášková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se zabývá vyhledáním vhodných nástrojů pro automatizovanou migraci databázových schémat, stanovením hodnotících kritérií těchto nástrojů a jejich testováním. Je provedena rešerše prací zabývajících se podobnými tématy, následována stanovením výběrových kritérií nástrojů a definováním hodnotících kritérií. Tato hodnotící kritéria jsou pak aplikována na vyhledané nástroje a na základě těchto kritérií jsou aplikovány testy funkčnosti. Jsou sepsány doporučení pro nasazení v praxi pro nejlépe ohodnocený nástroj a tato doporučení ověřena na případové studii.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses