Analýza správy dokumentů na stavbách řízených společností PRAGOPROJEKT, a. s. - Jiřík, Karel; Kunstová, Renata, 1962-; Benáčanová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Předmětem bakalářské práce je analýza stávajícího nevyhovujícího stavu správy dokumentů na stavbách, které vrcholově řídí společnost PRAGOPROJEKT, a.s, a návrh jeho zlepšení. Cílem je navrhnout takové řešení, které bude splňovat všechny požadavky specifického prostředí na stavbách, nebude náročné na softwarové a hardwarové vybavení, bude ekonomicky úsporné a nenáročné na obsluhu. Práce popisuje stávající systém správy dokumentů, definuje nejdůležitější skupiny dokumentů, včetně požadavků na jejich správu. Na základě tohoto rozboru je následně navrženo zlepšení spočívající v úpravě systému správy dokumentů a doplnění výbavy dozorců staveb o tablety. Práce je rozdělena do tří hlavních celků. První zkoumá samotné prostředí, ve kterém se dokumenty pohybují, druhý se zabývá zmapováním typů dokumentů a stávajícího systému jejich správy a část poslední navrhuje řešení nové.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses