Možnosti využití sociálních sítí pro podporu startupů - Patka, Jan; Molnár, Zdeněk, 1939-; Drašnar, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti využití sociálních sítích pro podporu startupu, což je specifická oblast pro rozjezd nového podnikání, a sepsána byla z důvodu nedostatečných informací, charakteristických právě pro ně. Teoretická část se zaměřuje na popis jednotlivých sítí, filozofii sociálního marketingu a analýzu startupů ve světě i ČR. Hlavní část práce má za úkol navrhnout praktickou a realizovatelnou strategii pro podporu vybraného startupu, která bude následně analyzována. Po přečtení by měl mít čtenář představu, jakým způsobem sociální sítě fungují, jak se na nich uživatelé chovají a jak je nejlépe využít při zakládání nového projektu.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses