Analýza procesů finančního oddělení a jejich optimalizace - Krausová, Lucie; Kunstová, Renata, 1962-; Krahulec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a optimalizaci procesů finančního oddělení firmy SJL, a.s. V první části práce jsou teoreticky uvedeny podnikové procesy, stručně charakterizována použitá metodika ARIS a softwarový nástroj pro modelování procesů v diagramech EPC ARIS Express. Posléze je popsána firma SJL, a.s. a její finanční oddělení a následná kapitola je věnována analýze vybraných procesů. Nakonec je každý proces vyhodnocen a na základě těchto výsledků jsou navrženy změny. Cílem práce je analyzovat vybrané procesy a vyhodnotit, zdali je současný stav připraven na předpokládaný větší objem zakázek a s tím spojený větší objem práce jako například přijímání a vydávání faktur. Přínosem bakalářské práce jsou sepsané návrhy změn pro finančního ředitele, které zefektivní chod finančního oddělení.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses