Aktuální situace v oblasti zdravotního pojištění v Rusku - Fedorenko, Anton; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Charakteristika prostředí zdravotního pojištění v Rusku. Úvodní kapitoly se věnují stručnému historickému pozadí problematiky. Hlavním těžištěm je podrobná analýza ruského statutárního pojištění, prováděná prostřednictvím rozboru nového zákona o povinném zdravotním pojištění. Dalším bodem je přiblížení ruského trhu privátního pojištění. Závěrečné kapitoly srovnávají ruské zdravotní pojištění s vybranými zeměmi.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses