MIKO international s.r.o. - analýza vývoje - Vlčan, Tomáš; Poborský, František; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce nazvaná "MIKO international s.r.o. -- analýza vývoje" má jako cíl analyzování vývoje dané společnosti za celou dobu její existence pro účely investora, který uvažuje o vstupu do stejného odvětví. Celá práce je rozdělena na dvě části. Metodická část představuje postupy použité ve druhé, praktické části. Ta komplexně analyzuje nejprve výkazy zisku a ztráty, jejich jednotlivé položky a tvorbu zisku. Analýza rozvahy posuzuje vývoj majetkové a kapitálové struktury. Pomocí poměrových ukazatelů jsou blíže popsány souvislosti vývoje jednotlivých položek. Je zjištěno, že vývoj společnosti je možné rozdělit do tří období, která jsou rozlišena místem, kde v daných obdobích probíhá výroba.
Vedoucí práce: František Poborský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses