Příspěvek na péči jako nástroj financování sociálních služeb - Raif, Miroslav (2012)
V bakalářské práci se zabývám příspěvkem na péči, novým nástrojem financování sociálních služeb. V teoretické části jsem zpracoval poznatky, které jsem získal studiem odborné literatury. Objasňuji základní pojmy sociálních služeb a dávky příspěvku na péči. V praktické části jsem se zaměřil na zjišťování vývoje věkové struktury obyvatelstva, která se z velké části podílí na počtu a objemu vyplacených dávek.