Příspěvek na péči jako nástroj financování sociálních služeb - Raif, Miroslav; Jeřábková, Věra; Kozelský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
V bakalářské práci se zabývám příspěvkem na péči, novým nástrojem financování sociálních služeb. V teoretické části jsem zpracoval poznatky, které jsem získal studiem odborné literatury. Objasňuji základní pojmy sociálních služeb a dávky příspěvku na péči. V praktické části jsem se zaměřil na zjišťování vývoje věkové struktury obyvatelstva, která se z velké části podílí na počtu a objemu vyplacených dávek.
Vedoucí práce: Věra Jeřábková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses