Finanční analýza ČEPS, a. s. - Novák, Petr; Mikovcová, Hana, 1959-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat finanční analýzu společnosti ČEPS, a. s., zhodnotit finanční zdraví podniku za období 2006 -- 2010 a provést nákladovou analýzu se zaměřením na analýzu bodu zvratu. V teoreticko-metodologické části uvádím metody uplatňované ve finanční analýze a postupy výpočtů jednotlivých ukazatelů. V praktické části popisuji společnost ČEPS, a. s. a aplikuji postupy uvedené v teoreticko-metodologické části na data z účetních výkazů společnosti. V závěru práce se na základě výstupů z praktické části pokusím stručně zhodnotit finanční situaci podniku.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses