4x4 Český pohár ve snowboardingu - Tuzar, Tomáš (2012)
Tato bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části se zabývám charakteristikou sportovních soutěží, jejich historií, klasifikací, financováním, dále představuji obecně freestyle snowboarding, jeho disciplíny, historii a Asociaci českého snowboardingu. V praktické části analyzuji výkazy zisků a ztrát, porovnávám jednotlivé rozpočty, výnosy, náklady a zisk a dále sestavuji horizontální trendovou analýzu, SWOT analýzu, benchmarkingovou analýzu s konkurenčními domácími a zahraničními podniky a korelační analýzu s úrovní profesionálního snowboardingu u nás. Závěr patří zhodnocení výsledků a prezentaci zlepšení stávající situace.