4x4 Český pohár ve snowboardingu - Tuzar, Tomáš; Kotáb, Jiří; Boček, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části se zabývám charakteristikou sportovních soutěží, jejich historií, klasifikací, financováním, dále představuji obecně freestyle snowboarding, jeho disciplíny, historii a Asociaci českého snowboardingu. V praktické části analyzuji výkazy zisků a ztrát, porovnávám jednotlivé rozpočty, výnosy, náklady a zisk a dále sestavuji horizontální trendovou analýzu, SWOT analýzu, benchmarkingovou analýzu s konkurenčními domácími a zahraničními podniky a korelační analýzu s úrovní profesionálního snowboardingu u nás. Závěr patří zhodnocení výsledků a prezentaci zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses