Komparace privátního bankovnictví v České republice a Lichtenštejnsku - Janků, Zuzana; Musílek, Petr, 1965-; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Abstrakt Diplomová práce se zabývá tématem privátního bankovnictví v České republice a Lichtenštejnsku. Má za cíl analyzovat konkrétní služby, které může klient v těchto dvou zemích poptávat. Rozsáhlá část práce je věnována oblasti lombardního úvěru, poměrně typickému produktu západních trhů, se kterým se ale český klient běžně nesetká, stejně tak jako mechanismům s ním souvisejícím.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses