Finanční analýza podniku STROJMETAL KAMENICE s.r.o. - Mrázek, Jan; Klečka, Jiří, 1966-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá problematikou finanční analýzy a její aplikací na vybraný podnik ve sledovaném období (roky 2001 až 2010). Pomocí jejích metod se snaží zvýšit vypovídací schopnost údajů obsažených v účetních výkazech. Teoretická část se zabývá představením a popisem jednotlivých nástrojů, praktická část se soustředí na konkrétní výpočty a jejich interpretaci. V praktické části je brán zvláštní zřetel na roky 2008, 2009 a 2010 a na to, jak a zda vůbec v těchto letech nástroje finanční analýzy zobrazovaly probíhající globální ekonomickou krizi a následné oživení.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses