Účetnictví mikropodniků v EU - Moudrá, Erika; Skálová, Jana, 1967-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce "Účetnictví mikropodniků v EU" se zabývá vymezením a specifiky mikrosubjektů a jejich regulací v Evropské unii a v České republice. Dále obsahuje porovnání českého a finského účetního systému, kdy vymezuje historii účetnictví v obou zemích a rozdílné pohledy na pět vybraných oblastí z účetnictví. Na konci práce je shrnutí kladů a záporů obou účetních legislativ.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses