Úskalí outsourcingu vývoje IS - Hora, Josef (2011)
Předmětem bakalářské práce "Úskalí outsourcingu vývoje IS" je analýza vlivů na vývoj IT systémů, rizika a úskalí s tím spjatá. V teoretické části popisuji vymezení pojmu IT outsourcing včetně důvodů, které vedou podniky k jeho realizaci. V praktické části popisuji firmu 6K, spol. s r.o., její produkty a proces průběhu outsourcingového kontraktu. V poslední části analyzuji konkrétní dopady, výhody a rizika při outsourcingu a navrhuji řešení.