Finanční analýza společnosti OEZ, s.r.o. - Vlček, Libor (2012)
Cílem této bakalářské práce je komplexní posouzení finančního zdraví vybraného podniku v daném časovém intervalu. Ke splnění tohoto cíle budou použity ukazatele z různých oblastí finanční analýzy. Při posuzování přiměřenosti jednotlivých vypočtených hodnot by měly pomoci dopočtené hodnoty ukazatelů zvoleného relevantního konkurenta. Závěrem práce bude komentář slabých a silných stránek hospodaření podniku a verdikt o celkovém finančním zdraví.