Finanční analýza společnosti OEZ, s.r.o. - Vlček, Libor; Sieber, Patrik, 1977-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je komplexní posouzení finančního zdraví vybraného podniku v daném časovém intervalu. Ke splnění tohoto cíle budou použity ukazatele z různých oblastí finanční analýzy. Při posuzování přiměřenosti jednotlivých vypočtených hodnot by měly pomoci dopočtené hodnoty ukazatelů zvoleného relevantního konkurenta. Závěrem práce bude komentář slabých a silných stránek hospodaření podniku a verdikt o celkovém finančním zdraví.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses